Skilte - udendørs
Skilte - udendørs
Rudedekoration
Rudedekoration
Folie til vinduer og glasvægge
Skilte - indendørs

Skilte

Facader

Facadeskilte er din virksomheds ansigt udadtil
Et facadeskilt er ikke blot at få din virksomheds navn på et skilt - det er meget mere end det. Et facadeskilt er hele identiteten – dét, der kendetegner din forretning. Det skal signalere professionalisme, seriøsitet og udvise troværdighed for den nye potentielle kunde. Facadeskiltet er det første man ser ude fra og her besluttes der, om man vil være kunde hos dig. Det nytter ikke at have verdens bedste produkt, hvis din virksomheds image ikke lever op til det.

Med andre ord er din facade og din skiltning afgørende for din forretning.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Hos Kaldal Skilte har vi stor erfaring med at producere og opsætte facadeskilte. Ud fra dine ønsker kan vi leverer et produkt, der passer til din virksomheds stil og prisleje.

Facadeskilte kan være mange ting og kan fremstilles i mange forskellige materialer. Vi leverer både store skilte og bogstaver, så din facade er synlig på afstand, men også små stilfulde skilte og bogstaver, som bliver tilpasset til din facade. Det kan bl.a. være i form af bogstaver og logo, lysskilte, skilteplader, udhængsskilte m.m.

Som en del af vores arbejdsgang besigtiger vi facaden, laver et grafisk udkast (så du kan se hvordan det ser ud på din facade), giver et uforpligtende tilbud, evt. nedtagning af gammel skiltning, opsætning af ny, samt vedligehold og servicering.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Fordele ved at skilte på din facade
Der er mange fordele ved at få et skilt på din facade. Vi har neden for listet et par stykker op.

  • Facadeskilte giver større genkendelighed
  • Billig markedsføring – dit skilt ses døgnet rundt
  • Facadeskiltning undgår forvirring hos dine kunder
  • Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der er muligt

Få et godt tilbud på facadeskilte hos Kaldal Skilte
Skal du have ny skiltning på din facade eller bare have lavet små ændringer til din nuværende facade? Så kan vi hjælpe dig, så din virksomhed udsender de rigtige signaler og får den rigtige opmærksomhed.

Hos Kaldal Skilte er vi altid klar med professionel rådgivning til dine nye facadeskilte. Vi vejleder i både valg af materialer, farver, størrelser, placering m.m. Kontakt os allerede i dag.


Ude

Du ønsker at fortælle dine kunder om de sidste nye tilbud, serviceydelser eller andet din virksomhed kan tilbyde.

Hvordan gør du det? - Du skilter selvfølgelig med det!

Det du har brug for kan være mange ting:

Et facadeskilt (med eller uden lys, facadebogstaver (med eller uden lys).
En foliedekoration direkte på butiksruden.
Et kæmpestort facadebanner der kan ses 100 meter væk.
Et flot messingskilt til indgangsdøren.

Der er mange muligheder og vi tager altid udgangspunkt i dit behov med hensyn til anvendelse, ophængning, holdbarhed, materialevalg, økonomi og kvalitet.


Inde

Vi forhandler markedets bedste skiltesystemer der kan opbygges præcis efter dine behov og ønsker og er kendetegnet ved et flot og tidløst design.

Med systemet laves der ved hjælp af få komponenter fleksible skilteløsninger, der tilgodeser ethvert behov, hvad enten det drejer sig om vægskilte, hængeskilte, bordskilte eller store tavleopbygninger med oversigtskort m.v.

Flexibilitet er nøgleordet - det skal være en nem og god oplevelse for dig som kunde!


Sportsskilte

Sponserer du et sportshold eller er du sponsor i forbindelse med sport eller andre fritidsaktiviteter?

For at få den fulde effekt af sådanne sponsorater er det en klar fordel at blive set af tilskuere, udøvere og de medier, der refererer fra begivenhederne.

Hos Kaldal Skilte  sikrer vi dig, at dine bande-reklamer bliver set, og at de holder dit koncept. Vi kan både designe, producere og montere inden- og udendørsbander samt gulvreklamer - så de ses!


Print

Vi har opsamlet en viden og erfaring, som sikrer at du får den rette rådgivning til din skilte eller print løsning.

Vil du eller din virksomhed skabe synlighed ude som inde? Hos Kaldal Skilte leverer vi storformatprint i form af såvel papirprint som bannere i stof, presenning og canvas.

Vi laver storformat print på stort set alle materialer og i alle størrelser. Vi har mange års erfaring i produktion, udvikling og rådgivning inden for storformatprint.