Kaldal Skilte kan hjælpe dig med at få reklame på din bil

Reklamer på biler kender vi alle – vi ser dem i trafikken hver dag på varebiler og servicebiler. Reklame på bilen er en fantastisk mulighed for at markedsføre dig eller dit firma – simpelt, billigt og effektivt. Man betaler kun én gang for produktionen og så er du kørende. En reklame på bilen skaber masser af opmærksomhed i trafikken – lige meget om du er på farten eller om du holder parkeret. På mindre firmabiler kan en bilreklame med firmaets logo virke som rene magneter på øjet.

Udnyt de fantastiske muligheder – lad os hjælpe dig i gang med reklame eller logo på din bil eller varevogn.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Kaldal Skilte har vi mange års erfaring med at lave reklamer til biler og varevogne. Reklame på bilen er et vidt begreb og der er mange forskellige muligheder for dekoration af din bil eller varevogn.

Vi kan tilbyde alt lige fra små streamers og dekorationer til helt store billedprint. Bilreklamer fås til en fornuftig pris, men kan dog afhænge af, hvilken løsning du vælger. Vi står klar til at hjælpe dig med en grafisk løsning, som passer nøjagtigt til dig køretøj. Vi kan hjælpe dig hele vejen – fra idé til det færdige produkt. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Der er mange fordele ved at få reklame på din bil

  • Reklame på bilen er effektiv og billig markedsføring
  • Bilreklamen virker 24 timer i døgnet – den ses både på farten og i
  • Der er ingen vedligeholdelse
  • Bilreklamen bliver set af alle parter i trafikken: fodgængere, cyklister og andre bilister

Få et godt tilbud på din bilreklame hos Kaldal Skilte

Hos Kaldal Skilte lytter vi til dine ønsker og giver dig rådgivning og professionel vejledning om bl.a. design, valg af materiale osv., så du kører herfra med den helt rigtige løsning. Så undgår du overraskelser med at folien krymper og løsner sig fra bilen.